Als Microsoft Cloud Accelerate Partner werkt Actendo nauw samen met Microsoft. Office 365 abonnementen kunnen worden gekoppeld aan een Microsoft partner. Dat is de zogenaamde Partner of Record (PoR).

Dat houdt in dat uw abonnement op Office 365 gekoppeld wordt aan Actendo. U wordt dan opgenomen in ons bestand en als eerste geïnformeerd over nieuws rondom Office 365. Voor ons is het waardevol omdat wij dan een langdurige relatie met u kunnen opbouwen.

Actendo toevoegen als PoR is heel eenvoudig:

• Log met uw Office 365 admin-gegevens in op http://portal.office.com
  • Kies aan linkerzijde voor Billing – Subscriptions
  • Klik vervolgens aan de rechterzijde op 'Add partner of record'

Vul vervolgens het Actendo Partnernummer 3284023 in: